Katso tallenne: Rakennusten päästöt – vaikutuskeinot elinkaaren eri vaiheissa -webinaari 19.5.

AFRY järjesti yhteistyössä Rakennuslehden kanssa torstaina 19.5. kello 8.30-11.00 maksuttoman webinaarin rakennusten päästöjen vähennyksestä, ja miten päästöihin voidaan vaikuttaa elinkaaren eri vaiheissa.

Webinaarin keynote-puhujana on SRV:n kehitysjohtaja Miimu Airaksinen aiheenaan "Päästöt alas elinkaariviisaasti". Webinaarin paneeliin saamme vieraaksi Saint-Gobain Finlandin Sustainability Managerin Anne Kaiserin, Skanskan toimialajohtajan Tiina Koppisen ja Y-säätiön kiinteistöjohtaja Juha Niskasen.

Tutustu ohjelmaan ja katso tallenne!

KATSO TALLENNE

Lisätietoja tapahtumasta:
Tiia Turunen
tiia.turunen@afry.com
044 7788 645


AFRY ja Vahanen vauhdittavat nyt yhdessä muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa

Yhdessä mahdollistamme entistä monipuolisemman palvelutarjonnan kiinteistösektorin asiakkaillemme. Voimme siten tukea jatkossa asiakkaitamme niin pienemmissä kuin suuremmissa ja vaativammissakin hankkeissa sekä vauhdittaa kiinteistöille suunnattuja, strategiamme ytimessä olevia kestäviä ja digitaalisia ratkaisuja.

LUE LISÄÄ

Kaksi ihmistä ja taivas copy

Haluatko tilata uutiskirjeemme?

AFRYn Kiinteistöt ja rakentaminen -uutiskirje esittelee innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille, julkiselle sektorille, isännöitsijöille, taloyhtiöille ja urakoitsijoille. Saat myös tietoa hankkeistamme ja maksuttomista webinaareistamme.
 
TILAA UUTISKIRJE

 

Tutustu Naulan kantaan -podcastiin

Naulan kantaan on AFRYn podcastsarja, jossa keskustellaan rakentavasti kiinteistö- ja rakennusalan kiinnostavista ja ajankohtaisista aiheista. Sarjassa pääsevät ääneen rakennetun ympäristön parissa työskentelevät asiantuntijat.

Voitaisiinko monet sisäilmaongelmat ratkaista ilmanvaihdolla? Sisäilmaongelmat yhdistetään usein mikrobeihin ja homeisiin, vaikka Ilmanvaihdon ongelmat ovat merkittävässä asemassa sisäilmaongelmien taustalla. Millaisia ongelmia huonosti toimiva ilmanvaihto voi aiheuttaa? Miten ilmanvaihdon ongelmia voi tutkia, korjata ja ehkäistä? Pölyttyneitä käsityksiä sisäilmasta tuulettaa jakson vieras, yksikönpäällikkö Toni Lammi AFRYn rakennusfysiikasta.

KUUNTELE

 

v2somenosto_toni_lammi-01

Tutustu maksuttomiin webinaareihimme

Asiantuntijamme jakavat osaamistaan maksuttomissa webinaareissamme. Aiheina mm. sisäilma, huoltokirjat, energiatodistukset ja rakennusten päästöt.  Tutustu tapahtumiimme ja ilmoittaudu mukaan!

TAPAHTUMAKALENTERI

 

Jätä yhteydenottopyyntö