Muille olet kiinteistöpäällikkö tai isännöitsijä. Meille olet Kiinteistökapteeni

Tiedämme, kuinka työsi on vaativaa ja vastuullista. Vastaat paljosta ja harteillasi lepää monen kiinteistönkäyttäjän huolet ja murheet. Siksi olet meille Kiinteistökapteeni, todellinen arjen sankari. Haluamme auttaa sinua loistamaan, koska ansaitset työstäsi suurta kiitosta. Siinä taas voimme auttaa monin keinoin. Vaikka urotekoihin venyminen onkin sinulla verissä, eihän pieni apu ole koskaan pahitteeksi. Eikä se lepakkomieskään yksinään kaikkea tehnyt.

 

Autamme sinua loistamaan kiinteistöjen supersankarina. Tutustu sankarin arkea helpottaviin palveluihin

Energia. Saa aikaan paljon hyvää fiksulla energiankäytöllä ja energiatehokkuudella. Palveluidemme avulla saat aikaan säästöjä, huolehdit kiinteistöstä ja pidät sen käyttäjät tyytyväisinä.

Kiinteistön turvallisuus. Kun harteillesi heitetään koko kiinteistön turvallisuus, ota meidät apuun. Monipuoliset palvelumme kattavat pelastussuunnittelun ja paloteknisen suunnittelun.

Huoltokirjapalvelut. Huoltokirja tekee kiinteistön ylläpidosta helpompaa. Kiinteistönhuolto muuttuu huoltokirjan myötä säännölliseksi ja suunnitelmalliseksi, joka taas auttaa pitämään kiinteistön hyvässä kunnossa. Mikä parasta, sinä voit keskittyä ydintoimintaasi, hommat rullaavat ja kiinteistön käyttäjät pysyvät tyytyväisinä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lähdemäki Riku pallo Riku Lähdemäki
Myyntijohtaja
Vahanen Monitoring Services Oy
044 090 0076
riku.lahdemaki@vahanen.com

Hellgren Matti pallo Matti Hellgrén
Asiakaspalvelupäällikkö
Vahanen Monitoring Services Oy
050 533 7127
matti.hellgren@vahanen.com

 

Osallistu arvontaan ja voita rentouttava illallinen ja elokuvailta kahdelle

Päivän urotekojen jälkeen on hyvä rentoutua, jotta päivä jaksetaan pelastaa myös huomenna. Arvomme yhdelle onnekkalle Kiinteistökapteenille elokuvaillan ja illallisen kahdelle (arvo n. 150€). Täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle ja osallistut arvontaan!

Kilpailun ehdot:
Kilpailun järjestää Vahanen Monitoring Services Oy. Arvomme yhteystietonsa lomakkeelle jättäneiden kesken lahjakorttipaketin, joka sisältää kaksi elokuvalippua ja ravintolalahjakortin kahdelle. Lahjakortit myönnetään voittajaa lähellä olevan paikkakunnan elokuvateatteriin ja ravintolaan. Palkinnon arvo on noin 150€ ja sitä ei saa vaihdettua rahaksi. Arvonta suoritetaan maanantaina 27.5. ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Vahanen-yhtiöt saa ilmoittaa voittajan nimen kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Jos voittajaa ei saada sähköpostitse tai puhelimella viiden vuorokauden aikana arvonnan suorittamisesta, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja. Vahanen-yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Lomakkeen täyttäjät tallentuvat Vahanen-yhtiöiden asiakas-, yhteistyökumppani- ja markkinointirekisteriin. Tutustu rekisterin tietosuojaselosteeseen. Osallistumalla arvontaan hyväksyt kilpailun ehdot.