Energia-avustuswebinaari

Aika: keskiviikkona 15.9.2021 kello 9.00-10.00
Paikka: webinaari, linkki toimitetaan osallistujille erikseen muutama päivä ennen tapahtumaa
Kohderyhmä: isännöitsijät, kiinteistöpäälliköt
Asiantuntija: Matti Hellgrén, asiakkuuspäällikkö, Vahanen Monitoring Services Oy
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella tiistaina 14.9.

ARAlta on vuoden 2020 alusta alkaen voinut hakea energia-avustusta asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjauksiin. Avustuksiin on varattu yhteensä 100 miljoonaa euroa.

Vastaamme webinaarissamme mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä energia-avustuksen saaminen edellyttää?
  • Mitä laskelmia ja dokumentteja tarvitaan?
  • Milloin hakemus pitää jättää?

Webinaari on maksuton. Tervetuloa mukaan!

Tutustu muihin tapahtumiimme täällä.


kiinteistokapteeni_syvättyNaulan kantaan -podcast

Naulan kantaan – rakentavaa keskustelua on Vahanen-yhtiöiden podcastsarja, jossa keskustellaan rakentavasti kiinteistö- ja rakennusalan kiinnostavista aiheista. Sarjassa pääsevät ääneen rakennetun ympäristön parissa työskentelevät asiantuntijat.

Energiatehokkuus, säästöt ja optimointi

Järkevällä energiankäytöllä ja käytön optimoinnilla voidaan säästää luontoa ja rahaa tinkimättä olosuhteista. Mitä jokainen meistä voi tehdä tämän eteen? Tarvitaanko kiinteistön energiatehokkuuden parantamiseen aina isoja remontteja vai saadaanko hyötyjä pienemmilläkin toimenpiteillä? Millaisia mahdollisuuksia ARAn energia-avustukset antavat? Mukana keskustelemassa asiakaspalvelupäälliköt Matti Hellgrén ja Jouko Viikilä Vahanen Monitoring Services Oy:stä. Kuuntele jakso!

Lämmöntuotantotavan muutokset

Lämpöä hukataan rakennuksissa vielä tarpeettoman paljon. Myös ympäristöystävällisyyttä tulisi kehittää. Millaisia ratkaisuja näihin ongelmiin olisi vaihtoehtoina? Millaisia lämmöntuotantotapojen muutoshankkeet ovat ja kuinka kannattavia ne ovat? Lämmöntuotantotavoista ja niiden muutoksista on mukana keskustelemassa energia-asiantuntija Markus Eklund RTC Vahanen Turku Oy:stä. Kuuntele jakso!

 

 

 

 


Ilmoittaudu webinaariin